Profilkläder

Profilkläder för SOL GF

För att visa att vi tillhör samma förening har SOL GF tagit fram gemensamma profilkläder. Vi har även tagit fram olika SOL-prylar med föreningstryck på.

Profilkläder och SOL-prylar kan köpas på följande ställen:

KANSLIET

Vi har inte så mycket SOL profilmaterial på kansliet för att undvika stora och kostnadskrävande lager. I ett fåtal fall, när beställningarna behöver göras från en extern leverantör, kan det dock finnas visst profilmaterial att köpa på kansliet.

Just nu finns enbart cheersektionens svarta baslinne att köpa på kansliet till en kostnad av 200:-.

På kansliet kan man endast betala med kort.

Från tid till annan kan man även göra vissa beställningar av profilkläder via hemsidan och dessa betalas då med kort eller swish vid beställningstillfället. Sedan kan de hämtas på kansliet när leveransen har kommit. Ofta är det ganska långa leveranstider för sådant material.

Just nu gäller det för cheersektionens profilkläder från Varsity (se mer info nedan).

VERA SPORT

Vera Sport tillhandahåller vårt profilmaterial när det handlar om föreningsdräkter för trupp samt AG och även annat gymnastikmaterial som t.ex tåskor, redskap etc.

De erbjuder dig att via deras webbutik beställa SOL GFs profilkläder.

Det betyder ni som medlem själv lägger er webborder direkt till Vera Sport för att därefter, när produkterna är klara, hämta och betala dessa på plats i butiken eller få dem hemsända via post och betala med kort eller faktura.

Dräkterna samt övriga produkter hittar ni även i vår speciella SOL-webbutik på Vera Sports hemsida. Men även om produkten inte ligger i SOL-webbutiken får ni som medlem rabatt på dessa (se nedan).

Tänk på att det i många fall är lång leveranstid på t.ex. dräkter. Provdräkter från GKs finns på kansliet om ni vill stämma av storleken innan ni beställer. Se sidfoten på hemsidan för öppettider på kansliet.

MER OM BESTÄLLNINGAR HOS VERA SPORT

Nedan följer en instruktion dels hur du registrerar dig som webbkund (behövs bara första gången), kopplar ditt kontot till SOL GF och sedan hur du lägger en webborder.

Registrering som webbkund:

 1. Gå in på följande sida https://www.verasport.se

 2. Klicka på "Skapa konto" som finns under länken "Logga in" uppe till höger i toppmenyn på sidan.

 3. Fyll i formuläret med dina uppgifter och klicka på "Skapa konto"

 4. Det sänds då en aktiveringslänk till den e-post du angav.

 5. Aktivera kontot genom att klicka på aktiveringslänken.

 6. För att till sist koppla samman ert skapade konto med SOL GF sänder ni ett mejl till info@verasport.se och skriver i det att ert konto ska kopplas till SOL GF.

  Kopplingen sker manuellt varför det kan ta till kommande arbetsdag innan det är klart.

 7. När kopplingen till SOL GF är klar sänds ett bekräftelsemejl på det och först då går det att handla i webbutiken med föreningsrabatten och se föreningspriser.


Att lägga en webborder

 1. Gå in på följande webbsida https://www.verasport.se/foreningswebshoppar/sol-gf/ eller gå till Vera Sports hemsida (www.verasport.se) och välj "Föreningswebshop / SOL GF" i toppmenyn.

 2. Klicka på "Logga in" i det högra hörnet. Du loggar in med din e-postadress och det lösenord du skapade när du registrerade ditt konto.

 3. Nu kan du börja handla precis som vanligt och de priser som visas i webbutiken är efter din rabatt. Du ser även priserna på våra speciella profilprodukter och kan beställa dessa.

  Givetvis går det även att köpa att köpa övriga av Vera Sports produkter via webbutiken även om de inte finns på just vår speciella sida. Är du inloggad med ett konto kopplat till SOL GF får du 10% föreningsrabatt även på dessa. Tänk dock på att om ni beställer varor med olika leveranstid i samma order så kan det dröja tills allt är klart innan leverans sker.


BETALNINGSVILLKOR

Se alltid Vera Sports hemsida för aktuella betalningsvillkor. I korthet ser det dock ut enligt följande:

 • Kontant (Vid avhämtning i Vera Sports showroom i Spånga).
 • Betalkort
 • Faktura 14 dagar
 • Delbetalning via Klarna

Utöver de specialpriser som finns i webbshoppen på Vera Sports hemsida så har medlemmar i SOL GF även 10% rabatt på övriga inköp. Se Vera Sports hemsida för exakta villkor.

VARSITY

Cheersektionen har en egen serie profilkläder som levereras från Varsity. Dessa finns inte på lager på kansliet utan kan enbart beställas vid ett antal beställningstillfällen per år och de betalas med kort eller Swish i samband med beställningen.

Räkna med 12-15 veckors leveranstid från respektive sista beställningsdatum.

MER OM BESTÄLLNINGAR FRÅN VARSITY

Kommer inom kort