Anmälan till gymnastik och cheerleading

Anmälan till gymnastik och cheerleading i SOL GF

I SOL GF har vi två typer av grupper. Du gör din anmälan i både gymnastik och cheerleading till antingen våra grupper utan krav på förkunskaper eller till våra grupper med krav på förkunskaper.

GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER

INTRESSELISTAN

Intresselistan är till för dig som inte redan går i SOL GF och vill veta när vi släpper lediga platser i grupper utan krav på förkunskaper.

Den är endast ett nyhetsbrev för att få information om när du kan göra en anmälan till dessa grupper. En anmälan till intresselistan innebär inte att du gör en bokning av en plats eller att du får en köplats.

Länk: INTRESSELISTAN

BOKNING AV PLATS

Anmälan till våra grupper i gymnastik och cheerleading utan krav på förkunskaper gör du som inte redan är aktiv i SOL GF via vår bokningssida.

Du bokar platserna i dessa grupper enligt principen ”först till kvarn”. Det är alltså viktigt att du aktivt går in och bokar för att kunna få en plats.

Då intresset alltid är mycket stort blir många grupper fulla mycket snabbt i samband med att de blir bokningsbara. Men kan du tänka dig att åka en bit finns det ofta platser lediga i andra lokaler.

Länk: BOKNINGSSIDAN

ÅTERANMÄLAN OCH GRUPPBYTEN

Är du redan aktiv i SOL GF behöver du inte boka en plats ”först till kvarn” i grupper utan förkunskapskrav via bokningssidan. Läs då mer på våra sidor om återanmälan och gruppbyten.

GRUPPER MED KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER

ANMÄLAN TILL PLATS

Anmälan till våra grupper i gymnastik och cheerleading med krav på förkunskaper gör du direkt till den aktuella sektionen eller gruppen. Det gäller både om du redan är aktiv i SOL GF eller om du inte har börjat ännu.

Kontaktuppgifter så du vet vem du ska vända dig till hittar du på vår tidigare annonssida.

Vi har ingen central kö eller intresselista för platser i grupper med krav på förkunskaper.

Länk: ANNONSER FÖR GRUPPER MED FÖRKUNSKAPSKRAV

ÖVRIGA ANMÄLNINGAR

Hur du gör en anmälan till olika läger eller andra aktiviteter varierar beroende på aktivitet. Information om hur en sådan anmälan görs finns i den inbjudan som sänds ut till de som omfattas av den.

Vill du göra en anmälan till vår gruppträning Gymcross finns mer info via Gymcross i menyn.

Har du några frågor om en anmälan eller ett arrangemang kan du alltid ta kontakt med kansliet via e-post kansliet@solgf.se eller telefon 08-88 32 12.