Återanmälan

Återanmälan

Går du i en grupp utan krav på förkunskaper? Då ska du göra en återanmälan inför starten av varje termin för att bekräfta din plats.

Återanmälan görs alltid via vår bokningssida som du hittar HÄR

Återanmälan är öppen under en viss tidsperiod inför respektive terminsstart och det spelar ingen roll när under den perioden som återanmälan görs.

Info kommer sändas ut via e-post innan perioden startar.

Man kan enbart göra en återanmälan till den grupp man gick i terminen innan alternativt, om schemat har ändrats, till de grupper som är utsedda till ersättningsgrupper.

Vilken/vilka grupper som det är möjligt att återanmäla sig till ser man under hela återanmälningsperioden genom att logga in på bokningssidan.

Önskemål om gruppbyten

Om man i samband med återanmälan har önskemål om byte till någon annan grupp utan krav på förkunskaper så ska sådana önskemål registreras i särskilt formulär för detta. Länk till det formuläret finns alltid med i den information som sänds ut via e-post inför respektive period.

Aktuella grupper finns med i vårt schema.

Har man önskemål om att byta till en tävlingsgrupp finns annonser om lediga platser i tävlingsgrupper på vår annonssida. Sådana önskemål ska inte registreras i formuläret för gruppbyten. Finns det lediga platser i en grupp med förkunskapskrav tar man i stället kontakt med aktuell kontaktperson vars uppgifter finns i annonsen