Snart är det dags för JOYNA

19 apr 2024

Passa på att teckna din prenumeration på JOYNA hos SOL GF. Antingen via länken/QR-koden nedan eller direkt av någon aktiv som går i de grupper som valt att sälja lotterna.

Länk:

https://l.folkspel.se/EW9VBb?s=ba0884fb-45fe-ee11-913e-005056809a6f

QR-kod:

JOYNA är ett prenumerationslotteri där lotten kostar 160:- per månad och då är med på alla dragningar varje vecka under den månaden med chans att vinna 10 miljoner. Lotteriet är helt digitalt och du rättar din lott i din mobil.

Hur fungerar JOYNA

Så köper du produkten: JOYNA säljs av Sveriges föreningar, organisationer och lag/grupper. Ovan hittar ni länken till föreningens officiella lottbutik. Men de aktiva i de grupper som valt att sälja prenumerationer har även egna lottbutiker.

Vad koster JOYNA: En JOYNA-prenumeration kostar 160 kronor per lott i månaden.

Ingen bindningsstid: Du kan avsluta ditt deltagade när du vill. Du betalar i förskott och är då med på kommande månads dragningar. Säger du upp din prenumeration är du enbart med på de dragningar du har betalat för.

Så vet du när du har vunnit: Dragning sker varje fredag och du får ett mail eller SMS om när dragningen är gjord så att du kan gå in och se om du vann. För att se dragningen klickar du på den länk som du får skickad till dig. Har du inte lust att kolla så får du dina vinster ändå.

Första dragningen sker 7 juni 2024.