Info inför hösten 2022

04 aug 2022

Snart är sommaren över för denna gång och det börjar bli dags att tänka på höstens verksamhet.

Nu under augusti kommer vi sända ut info till alla som gick i en grupp under våren 2022 samt även till alla som finns med på vår intresselista.

Går man sedan tidigare i en äldre tävlingsgrupp kommer informationen från aktuell huvudtränare. För de yngre tävlingsgrupperna samt för våra träningsgrupper kommer informationen från kansliet eller aktuell sektion.

För grupper som tränar en gång i veckan sker terminsstarten från helgen vecka 35 och därefter beroende på träningsdag.

Gick man i en grupp i vår BoU-sektion (familjegympa, bas träning eller trupp träning) så kommer man få en avisering om plats till höstterminen under vecka 33. I samband med den kommer även info om hur man gör om man vill byta grupp. För att minska antalet mejl kommer vi försöka samordna information om hösten så att den sänds ut samtidigt från alla sektioner.

Har man inte gått tidigare och därmed finns med på vår intresselista (www.solgf.se/anmalan) planerar vi att skicka ut info om höstens kvarvarande lediga platser under vecka 34. Dessa släpps sedan via vår bokningssida och det kommer som tidigare år vara principen ”först till kvarn” som gäller för dessa grupper.

Kansliet kommer inte kunna ge några individuella svar om platser och tider till hösten innan den informationen även har sänts ut via e-post.

Vi rekommenderar alla aktiva att ni och eventuella målsmän laddar hem Sportadmins medlemsapp där mycket av informationen samlas både inför och under verksamhetsåret. Ni hittar den via följande länk: https://www.sportadmin.se/medlemsapp/