Folkspels storsatsning JOYNA

27 jan 2024

SOL GF har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

För dig som medlem:

Med JOYNA erbjuds vi en ekonomisk möjlighet utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom din/ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns grupp och förening. Din uppgift blir följande:

  • Registrera din webbshop under mars (instruktioner kommer).
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

För min förening:

SOL GF tror på JOYNA. Därför väljer vi att föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar har möjlighet att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika. Det kommer inte finnas något krav på att sälja några lotter men det ger grupper som idag genomför olika aktiviteter för att få in medel till läger och tävlingar ytterligare en möjlighet. Samt så klart alla som gillar att ta chansen med lotter en möjlighet att stötta SOL GF.

Extra, extra, extra!

Under april är vår förening en lanseringsförening vilket innebär att vi får starta vår prenumerationsvärvning en månad tidigare än föreningar som inte är det. Perfekt för dig som kanske vill passa på att hitta kunder på jobbet eller bland släkten ute i landet. För den som får ihop 5 prenumerationer bjuder Folkspel dig på ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

FAQ

Mer information på www.folkspel.se/joyna.

Detta är JOYNA:

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Vinstchans även för föreningen.
  • En möjlighet för våra grupper att med liten arbetsinsats få in pengar till lagkostnader.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Detta är Folkspel:

  • Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.