Bodil Schwinn ny verksamhetschef på SOL GF

04 apr 2022
Bodil Schwinn

Den 2 maj börjar Bodil Schwinn som verksamhetschef på SOL GF. Bodil arbetar idag som karriärcoach och har en utbildning som hälsopedagog i bagaget. Hon har tidigare tränat truppgymnastik och även varit gymnastiktränare.

– Jag har fått så mycket från gymnastiken, så nu är det min tur att ge tillbaka, säger Bodil som bor i Sollentuna med sina två barn.

Rollen som verksamhetschef är ny i föreningen och ett resultat av ett omfattande organisationsarbete som genomförts under verksamhetsåret.

– Målet är att skapa de bästa förutsättningarna för att kunna utveckla föreningen ytterligare och erbjuda en ännu bredare och bättre verksamhet för våra medlemmar. Styrelsen har under arbetet identifierat behovet av att tillsätta en verksamhetschef som kan driva föreningens utvecklingsarbete och också leda personalgruppen som vuxit ordentligt de senaste åren, säger Anna Karlgård, ordförande i SOL GF.

Med Bodil på plats har föreningen fem anställda. Fyra av dem arbetar på föreningens kansli med medlemsservice, föreningsutveckling och förvaltning, och en är huvudsakligen tränare och hittas oftast i någon av alla våra träningshallar. 

– Vi ser fram emot att växla upp utvecklingsarbetet tillsammans med det här grymma gänget och våra ideella ledare, säger Anna Karlgård.

Vi hälsar Bodil varmt välkommen till SOL GF!