Aleris Rehab

Under våren och sommaren 2022 kommer vår speciella kontakt med specifika kunskaper kring gymnastik och dess belastningar att vara föräldraledig. Det innebär att under den tiden erbjuds inte det fördjupade samarbetet enligt nedan. Det går fortsatt bra att boka behandling men väntetiderna kan vara längre och den speciella gymnastikinriktningen inte finnas. Vi räknar med att det ska kunna återupptas till hösten 2022.

SOL GF har ett samarbete med Aleris Rehab som alla medlemmar kan ta del av. Läs mer om det nedan:

Aleris Rehab har ett antal fysioterapeuter/sjukgymnaster som är utbildade på idrottsskador.

Vilka kan få hjälp av Aleris Rehab?
Alla medlemmar i SOL Gymnastikförening har möjlighet att kontakta Aleris Rehab i Liljeholmen eller Skärholmen. Målsättningen är att man ska få en tid inom 7 dagar.

Vad kostar ett besök?
Besöken är gratis för ungdomar under 18 år. Övriga betalar 200kr per besök. Frikort gäller.

Hur gör man vid skada?
Vid smärtsymtom eller skada så bör man ringa Aleris eller Råd och Vård för idrottsskador (020-441111) för råd och tips. Det är bättre att ringa tidigt i en skada än att vänta och hoppas att det går över.

Du kontaktar själv Aleris Rehab på telefonnummer 08-409 150 00 (Liljeholmen) eller 08-409 150 10 (Skärholmen) och uppger att du är medlem i SOL Gymnastikförening. En tid för besök bokas upp. Speciella träningsprogram och återbesök bokas upp vid behov.

Vart ligger Aleris Rehab?
Aleris Rehab ligger i Liljeholmens centrum och i Skärholmens centrum. Aleris har ett flertal lokaler i Stockholm men det är lokalen i Liljeholmen och Skärholmen som vi har kontakt med.

Aleris Rehab Liljeholmen finns på adressen Liljeholmstorget 7, plan 6, hiss A. Tel 08-409 150 00.

Aleris Rehab Skärholmen finns på adressen Storholmsgatan 6 (mellan Glitter och Tele2). Tel 08-409 150 10.

Vi är Aleris Rehab
Välkommen till oss i Aleris Rehab!

AlerisRehab erbjuder rehabilitering i primärvården. Landstingstaxa gäller. Avgiftsfritt för barn och ungdomar under 18 år.

Aleris Rehab ingår i vårdkoncernen Aleris, och vi har elva kliniker och närmare 200 medarbetare i Stockholm. Hos kan du träffa, förutom sjukgymnaster/fysioterapeuter, även arbetsterapeuter, dietister, logopeder och kiropraktorer.

För dig som är aktivt idrottande gäller det att vid skada få snabb hjälp av kunniga terapeuter med fördjupad kompetens inom idrottsmedicin. Det får du hos oss. Vår målsättning är att erbjuda en ny besökstid inom en vecka, uppge att du är medlem i SOL Gymnastikförening då du bokar tid. Våra dietister kan också ge råd om goda kostvanor.

Vi erbjuder rehabilitering för alla åldrar, vid såväl fysiska som stressrelaterade problem.

Läs mer om oss på https://www.ptj.se/rehab-skarholmen/ fråga efter Veronica Wagner som är gammal SOL-gymnast.